Яніна Соколова кличе львів’ян на Red Brunch

2567 2
Під час заходу вже традиційно збиратимуть кров для потреб онкохворих і волосся на перуки онкохворим дітям.
Фото: Обозреватель

Фото: Обозреватель

Проєкт «Я, Ніна» запрошує львів’ян 3-го березня на черговий Red Brunch у Львові. Про це ідеться на фейсбук-сторінці події.

Під час заходу відбудеться збір крові для потреб онкохворих людей. Також прийматимуть волосся для виготовлення перук дітям, які втратили власне через хіміотерапію. Щоб віддати волосся, потрібно зареєструватись. А реєстрація для донорів крові уже закрита.

Читайте також: Львів'ян просять допомогти онкохворим діткам. Як долучитися

Захід пройде у BankHotel Lviv (вул. Листопадового Чину, 8). Початок – о 9:00.

Red Brunch від проєкту «Я, Ніна» — це щомісячна подія, яка відбувається кожного першого вівторка місяця. У Львові вона проходить у співпраці з організацією ДонорUA та ДонорUA Львів. Браслети для «донорів-ветеранів» подарує Ювелірний дім ZARINA. BankHotel Lviv, який надасть салон краси для донорів волосся та частування. До команди долучилася також ініціатива Hair for Share, яка оплачує виготовлення перук.


Читайте також:
25 Лютого, 2020 16:48
666 ... а от ютуб не такий делікатний і не гребує рекламувати таких от "журналісток" -- " Любимая соска Порошенко теперь сосет у Ахметова" ... страна повинна знати своїх героїв ( і отаких от хе.роїнних хе.роїнь ) ... Слава Україні ! ...
25 Лютого, 2020 16:33
666 ... втеча з " полю бою" (із телестудії) конкретно декласувала цю типа журналістку ... не вийшло з неї другої Сюмар ... а як на мене , то для України і однієї сюмарихи забагато ... бо є ще й пані Ірина Дмитрівна Фаріон , і конкретно недолікована Чорновол , і ... най не ображаються , та перелічити-назвати всіх із отого списку навіть не намагатимусь ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!