Політична реклама

З 16 травня EuroLOT літатиме зі Львова до Кракова та Вроцлава

1037 0
EuroLOT (Polska Regionalna Linia Lotnicza Eurolot) відкриє нові маршрути зі Львова до Кракова і Вроцлава. Відтак, перші рейси відбудуться вже 16 травня.

 

Рейси, що сполучатимуть з Краковом, будуть чотири рази на тиждень: по понеділках, середах, п'ятницях і неділях. Літаки у Вроцлав літатимуть по середах і неділях, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Вже 16 травня о 12.30 до Львова прибуде літак з Кракова, а о 13.00 вилетить літак зі Львова до Вроцлава», - повідомила співробітник відділу маркетингу Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького Галина Винарчик.

Подорож зі Львова до Вроцлава займе трохи менше двох годин. «Нові рейси зі Львова до Кракова і Вроцлава будуть з’єднувати найкрасивіші міста у тій частині Європи. Ми радіємо, що можемо запропонувати польським та українським туристам подорожування у комфортних умовах», - розповів Маріуш Домбровський, Президент EuroLOT SA.

Польські лінії заохочують мандрівників привабливими цінами на квитки - найдешевший коштує 48 євро. Діти у віці до двох років літатимуть безкоштовно, а молоді люди до 18 років отримають знижки 50%.

Перевізник не бере додаткову плату за багаж, кожен пасажир може привезти валізу вагою до 20 кг і 6-кілограмовий багаж ручної поклажі.

«Наші ціни не приховують додаткових витрат. Пропозиція Eurolot відрізняються від пропонованих дешевих ліній тим, що ми пропонуємо поєднання атракційних цін і подорожування в хорошому стилі», - додає Маріуш Домбровський.

Нагадаємо, одна з провідних європейських бюджетних авіакомпаній - Ryanair (Ірландія) планує здійснювати прямі рейси до Львовата Донецька з міст Франції та Великобританії. Також азербайджанська авіакомпанія AZAL відновлює польоти до Львова за маршрутом Львів-Баку-Львів.

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!