Укртелеком повністю відмовиться від пересилки телеграм

1531 0
Оператор зв’язку мотивує таке рішення скороченням кількості відправлених телеграм та зношеністю обладнання.
фото: obozrevatel.com

фото: obozrevatel.com

Найбільший український оператор фіксованого зв'язку компанія «Укртелеком» із 1 березня 2018 року припиняє надання послуг телеграфного зв'язку через низький попит на послугу. Про це йдеться в офіційному повідомленні компанії, опублікованому в газеті «Урядовий кур'єр», повідомляє УНІАН.

«... повідомляємо, що «Укртелeком» прийняв рішення припинити з 1 березня 2018 року надання послуг телеграфного зв'язку загального користування для всіх категорій споживачів. Будуть припинені прийом, обробка та передача на доставку телеграм усіх видів і категорій», – йдеться в повідомленні.

Таке рішення було ухвалено в зв'язку зі скороченням кількості відправлених телеграм і зношеністю обладнання, в зв'язку з відсутністю його підтримки з боку виробників.

«Укртелеком» – найбільший оператор фіксованого зв'язку України. Компанія надає послуги зв'язку майже 8 млн абонентів фіксованої телефонії та послуги швидкісного інтернету понад 1,6 млн клієнтів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!