З квітня змінюється процедура реєстрації місця проживання

9640 0
З квітня 2016 року Державна міграційна служба втрачає функцію реєстрації місця проживання громадян. Про це повідомляють у прес-службі ЛОДА.
фото: zib.com.ua

фото: zib.com.ua

Повноваження щодо реєстрації місця проживання та зняття реєстрації передадуть органам самоврядування.

За словами в.о. начальника Головного управління Державної міграційної служби України у Львівській області Володимира Бабунича, передача повноважень, відповідно до закону,  повинна відбутися до 4 квітня 2016 року.

«Територіальні органи Державної міграційної служби до 4 квітня 2016 року мають передати відповідним виконавчим органам сільських, селищних, міських рад картотеки, що складаються з відомостей про реєстрацію у формі картки реєстрації особи та адресної картки», –  зазначив Володимир Бабунич.

Нагадаємо, що 29 грудня 2015 року набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розширення повноважень органів місцевого самоврядування та оптимізації надання адміністративних послуг». 

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!