Політична реклама

З жовтня підвищено соціальну допомогу деяким категоріям населення

957 0
З огляду на зміни, управління соціального захисту Львівської міської ради проводить призначення всіх державних соціальних допомог розміри яких визначаються у відсотковому відношенні до ново діючих мінімумів.

Нагадаємо, що з 1 жовтня для основних соціальних і демографічних груп населення був підвищений прожитковий мінімум, а також зросла соціальна допомога для окремих верств населення.

Соціальні виплати надаються :  у зв’язку з вагітністю та пологами; одноразова допомога при народженні дитини; допомога на догляд за дитиною віком до 3-х років; допомога на дітей, над якими встановлено опіку чи піклування; допомога на дітей одиноким матерям; тимчасова державна допомога дітям; допомога при усиновленні дитини; державна соціальна допомога малозабезпеченим сім’ям; державна соціальна допомога інвалідам з дитинства та дітям-інвалідам.

Для оформлення соціальної допомоги, львів’яни повинні звертатись у «Єдину приймальню» районного відділу соціального захисту, які до речі, з 1 березня працюють за розширеним графіком: понеділок-четвер з 08:00 год. до 19:00 год., в п’ятницю з 09:00 год. до 16:45 год. Окрім того, для зручності мешканців, діють послуги «запис на прийом по телефону» та «запис на прийом по інтернету», через Інтернет-сайт відділу соціального захисту.

Контакти відділів управління соціального захисту у районах Львова

Галицький:     тел.:  235-80-83  (вул. Ф. Ліста, 5)

Личаківський:  тел.:  235-71-62  (вул. Театральна, 10)

Залізничний:  тел.:  295-82-28  (вул. Виговського, 34)

Франківський:  тел.:  237-50-81  (вул. Ген.Чупринки, 85)

Шевченківський:  тел.:  252-28-40  (вул. Липинського, 11)

Сихівський:  тел.:  254-64-80  (просп. Червоної Калини, 66)

За матеріалами: Гал Інфо, Львів Соціальний

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!