Політична реклама

За допомогою смартфона можна буде перевіряти легені

1131 0
Новий додаток до смартфону допоможе контролювати стан легенів. Для тесту достатньо дмухнути у мікрофон, вбудований у смартфон. Така можливість особливо важлива для людей з астмою або іншими захворюваннями легенів.

Новий додаток до смартфону дозволяє контролювати стан легенів в будь-який час. Для цього достатньо дмухнути у смартфон. Така можливість особливо важлива для людей з астмою або іншими захворюваннями легенів. Проект розроблений аспірантами з Університету Вашингтона.

Під час тестування використовується мікрофон, вбудований в смартфон. Програма оцінює характер дихання людини

Нова функція відповідає стандартам медичного обслуговування в питанні точності, говориться в доповіді, зробленій напередодні на Міжнародній Конференції з глобальної комп'ютеризації в американській Асоціації з обчислювальної техніки. 

Джерело: ВКурсе

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!