Завтра Dakh Daughters завітають до Львова із казками Льюіса Керолла

1781 0
Всеукраїнський тур фрік-кабаре Dakh Daughters Band розпочався 10 грудня. Завтра гурт представить новий музично-театральний проект «Коли я була Алісою» за мотивами відомих книжок Льюіса Керолла у Львові.
фото: nouvelle-vague.com

фото: nouvelle-vague.com

Учасниці фрік-кабаре стверджують, що не намагатимуться відтворити казки про Алісу, а створять власну реальність з подібною атмосферою. Dakh Daughters Band виступатимуть з новою програмою протягом першого акту концертів, а в другому – будуть виконувати свої найкращі хіти, повідомляє Cultprostir.

«Ми вирушаємо в подорож, їдемо довго, йдемо, проходимо залами, коридорами, зустрічаємо людей, звірів, істот.  П’ємо вино. А до чого ж тут вино? Добре. П’ємо чай. Так, чай п’ємо. Згадуємо, як було, згадуємо, як воно є, згадуємо, як воно буде. Кудись біжимо знову. Навіщо? Такого питання немає. Бо треба бігти», – кажуть учасниці гурту.

В рамках туру відбудуться останні українські перформанси Dakh Daughters Band. Одразу після їх закінчення фрік-кабаре вирушать у великий закордонний тур.

Концерт Dakh Daughters Band  у Львові відбудеться завтра, 14 грудня у Театрі імені Марії Заньковецької о 19:00. Квитки доступні онлайн.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!