Політична реклама

Завтра Львів заполонять вуличні музики

2130 0
17 травня – День вуличних музикантів. Разом із Вільнюсом і Тбілісі, Ригою та Амстердамом, Копенгагеном та іншими містами Європи вулична музика охопить також вулиці Києва, Івано-Франківська, Дніпропетровська та Львова.

Організатори Свята музики, яке відбувається у Львові в день літнього сонцестояння – 21 червня, заликають всіх виходити на вулиці міста і грати свою музику.

"Усі заходи у рамках Дня вуличних музик неприбуткові. Це свято – наш з вами благодійний внесок у хороший настрій та радісне звучання нашого міста", – запевняють організатори.

Оскільки традицію Дня вуличних музик Львів запозичив у Литви, то спеціальний музичний десант – львівський гурт «Оленки» у цей день вирушить до Вільнюса. Музика у дівчат незвична, бо багато їхніх пісень несе цінну, важливу інформацію-код, яка знадобиться для майбутніх поколінь. Це може бути від технології виготовлення сорочки до того, як правильно приголубити чоловіка чи вколисати дитя.

А у Львові в цей час на вулицях гратиме піаністка Олена Гав’юк, дует альтів, гість з Вільнюсу Едґарас Лубiс, гурти «Джалапіта», «Миклухо Майклай», LBB, АнсамбЕль «Макака» та проект ХАТНЄГРАННЯ.

Всіх охочих закликають долучатись, а щоб ваші слухачі могли вас знайти, повідомляйте про ваше місце та час виступу на офіційній сторінці події у Facebook.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!