Завтра у Львові – міжнародна конференція IT NonStop. Програма

1688 0
25 квітня у Львові відбудеться третій етап першої міжнародної конференції IT NonStop. Тематика конференції у Львові: Управління проектами та методики PM. Організатор – львівський офіс американської компанії DataArt.
фото: tikli.lv

фото: tikli.lv

Конференція буде корисна тим, хто вже управляє проектами з розробки програмного забезпечення і прагне робити це ефективніше, а також тим, хто тільки придивляється до професії РМ. Місце проведення – стадіон «Арена Львів» (м. Львів, вул. Стрийська,199).
 
Учасники конференції зможуть долучитися до робочих груп на такі теми,  як «продуктивна комунікація з замовником», «сфери застосування різних типів менеджменту», «командний дух: у польоті або в прольоті», «стиль управління XXI століття: cила колективного лідерства», «як вижити у безнадійному проекті. Особистий досвід».
 
IT NonStop  – серія міжнародних конференцій – стартувала у лютому 2015 року в Херсоні та успішно пройшла у Воронежі в березні. Цього року конференція проходитиме одразу в декількох містах України, Росії та Польщі.
 
Львівський офіс DataArt — активний учасник більшості IT-подій міста. Компанія брала участь у конференціях Lviv JS, IT Arena, JDay Lviv 2014, Lviv Project Management Day 2014, GDG DevFest Ukraine, активно організовуємо зустрічі власного співтовариства Lviv IT talk.
 
Програма конференції:
 
 
Усі місця на конференції вже заброньовано. Проте онлайн-трансляцію заходу можна буде переглянути наживо на Tvoemisto.tv.
ТЕГИ: DataArt, IT NonStop

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!