Завтра у Львові прощатимуться з Андрієм Кузьменком

6079 1
Співака Андрія Кузьменка (Кузьму "Скрябіна") поховають на Брюховецькому кладовищі, біля Львова. Прощання з ним відбудеться завтра, 4 лютого.
фото: forbes.ua

фото: forbes.ua

Батьки та дружина Андрія Кузьменка побажали, щоб співака поховали у родинному склепі на Брюховицькому кладовищі.

Усі охочі можуть провести його в останню путь у Львові. Прощання розпочнеться завтра, 4 лютого, у Преображенській церкві о 16-ій годині й закінчиться вранці наступного дня, – про це написав на своїй Facebook-сторінці радіоведучий Андрій Великий.

Дивіться також: 5 тез Кузьми Скрябіна про Україну та майбутнє. Відео

Також Андрій Великий закликав: «Усе, що буде відбуватися у Києві та на похороні, лише для сім’ї! Просимо поважати та рахуватися з цим рішенням родини».

Нагадаємо, учора під час ДТП загинув Андрій Кузьменко, лідер гурту «Скрябін». Позашляховик, за кермом якого був співак, зіткнувся з вантажівкою на Дніпропетровщині. 


Читайте також:
3 Лютого, 2015 10:20
Роман Львів Вічная пам'ять...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!