Завтра у Львові відкриють Меморіал Героїв Небесної Сотні. Де подивитись

3945 0
Вартість реконструкції скверу та облаштування меморіалу становить майже 20 млн грн.
фото: лмр

фото: лмр

Завтра, 23 серпня, об 11:30 у Львові відкриють Меморіал Небесної Сотні, що на вулиці Кривоноса. Наразі там тривають завершальні роботи першої черги. Після цього почнуть будувати пішохідний міст, який з’єднає Меморіал зі сквером «На Валах».

Читайте також: Як будують Меморіал Небесної Сотні у Львові. Фото

Пряму трансляцію з відкриття Меморіалу можна буде подивитися на сайтіFacebook-сторінці та YouTube-каналі медіа-хабу «Твоє місто».

Нагадаємо, облаштовувати Меморіал пам’яті Героїв Небесної Сотні почали у вересні минулого року. Переможця конкурсу на найкращий проект меморіалу визначили у лютому 2017 року. Перше місце посів авторський колектив, у який входять Андрій Лесюк, Марія Яструбчак та Христина Пундак. Місце для майбутнього меморіалу обирали і узгоджували з родинами героїв.

17 квітня минулого року у сквері «На Валах» заклали пам’ятну капсулу, яка започаткувала будівництва Меморіалу Небесної Сотні. У серпні ЛКП «Зелений Львів» провело торги та визначило підрядника робіт – ТзОВ «Т.В.Д.». Вартість реконструкції скверу та облаштування меморіалу становить майже 20 млн грн.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!