Завтра у Львові завершать опалювальний сезон

1236 0
Це вперше так довго у Львові подавали тепло.
Photo by Valeriia Bugaiova on Unsplash

Photo by Valeriia Bugaiova on Unsplash

Завтра, 29 квітня, у Львові завершать опалювальний сезон через потепління. Про це повідомила заступниця міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

Школи, садочки, лікарні та поліклініки зможуть, за необхідності, отримувати і надалі тепло, скерувавши відповідні звернення.

«29 квітня ми завершуємо опалювальний сезон у місті Львові. Це вперше ми так довго подаємо тепло, тому що ночі були холодні, і такий був температурний режим, що ми не могли зупинити подачу опалення. Наразі ми зупиняємо всі котельні у четвер, 29-го числа, також зупиняємо ТЕЦ», – зазначила Ірина Маруняк.

У лікарні та поліклініки теж можуть продовжити постачати тепло за необхідності.

«Якщо лікарні і поліклініки звертатимуться, і буде необхідно, щоб їм було подано тепло, звичайно, вони можуть подавати заявки», – сказала посадовиця.

Нагадаємо, цьогорічний опалювальний сезон для населення розпочався 16 жовтня 2020 року. Міністерство економічного розвитку очікує, що за оптимістичного сценарію ціни на газ для населення у 2021 році зростуть на 20%, у 2022 році – на 10%, а у 2023-2024 роках ще по 5% щороку. Детальніше про зростання вартості тарифів можна дізнатися за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!