Зі Львова можна буде відправитись у ретротур до Гайворонської вузькоколійки

1130 0
У програмі заходу передбачені зупинки для фотосесій, смачний обід на березі річки Південний Буг та розважально-культурна програма.
Фото: Укрзалізниця

Фото: Укрзалізниця

Українців запрошують відвідати чарівне Поділля за участю найстарішого діючого паровоза в Україні – 159 №4-95. Про це повідомили в «Укрзалізниці».

У програмі заходу передбачені зупинки для фотосесій, смачний обід на березі річки Південний Буг та розважально-культурна програма.

Ретротур запланований на 17–18 травня. Квитки на нього вже доступні у мобільному додатку, на веб-сайті, в чат-ботах УЗ та в касах вокзалів. Відправлення передбачено за такими поїздами:

  • №961 Гайворон — Бершадь

  • №962 Бершадь — Гайворон

  • №924 Гайворон — Хащувате

  • №923 Хащувате — Гайворон.

Для комфортного переїзду до місця старту та повернення додому, буде організовано курсування причіпних вагонів без пересадок за маршрутом Львів – Гайворон. Відправлення зі Львова ввечері 17 травня, з Гайворону назад – ввечері 18 травня.

Нагадаємо, що у Львові 11 травня відкриває сезон дитяча залізниця.

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!