Політична реклама

Зі Львова припинили авірейси до Праги та Баку

1147 0
Авіаперевізники тимчасово закрили два рейси зі Львова до Баку (Азербайджан) та Праги (Чехія).

Про це повідомиляє видання Експрес, посилаючись на Галину Винарчик, менеджера з маркетингу ДП "Міжнародний аеропорт "Львів" ім. Данила Галицького. За словами Галини Винарчик, авіаперевізник зробив заявку на рейси до Баку до кінця вересня, відтак у жовтні літаки до цього міста не відправлятимуться.

"Перевізник вирішив, що відновить польоти у літній період, орієнтовно з березня наступного року", -- повідомила Галина Винарчик.

За інформацією Галини Винарчик, компанія "Чеські авіалінії" також вирішила припинити польоти до Праги до літнього періоду наступного року.

"Усі решта компаній працюють у звичному режимі. Окрім того, у жовтні відкриються три нові авіарейси до Стамбула та Мілана", - додала Галина Винарчик.

Нагадаємо, що у жовтні теж відкриється рейс Львів - Дубаї, а з наступного року зі Львова до Вроцлава можна буде літати тричі на тиждень.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!