Зниклу школярку із Львівщини розшукали у Києві

4991 0
Дівчинка ціла та неушкоджена, зараз з нею працюють співробітники ювенальної превенції та психолог.
Фото: Поліція Львівщини

Фото: Поліція Львівщини

Зниклу чотирнадцятирічну мешканку Львівщини Катерину Шурдуб розшукали поліцейські у Києві. Про це повідомляє поліція Львівщини.

Про зникнення 14-річної дівчини із села Щуровичі Червоноградського району 6 вересня у поліцію повідомила її матір. За словами заявниці, донька пішла з дому 2 вересня близько 16.30. Після цього її бачили у кількох селах району, проте додому вона так і не повернулась.

До розшуків зниклої дівчинки задіяли співробітників усіх служб та підрозділів поліції Львівщини, нацгвардійців, рятувальників та волонтерів. Допомагали службові собаки та квадрокоптери.

Пошукові групи «прочісували» лісосмуги, оглядали водойми, опитували мешканців та вивчали записи камер відеоспостереження, які могли зафіксувати Катерину.

Врешті школярку 8 вересня виявили співробітники Головного управління Національної поліції у місті Києві – на одній із заправок у столиці. Правоохоронці побачили дівчину, яка підпадала під орієнтування. При цьому Катерина представилась іншим іменем та надала неправдиві дані про себе, зокрема, повідомила, що вона є сиротою.

Загрози життю та здоров’ю розшуканої немає. Зараз з дівчинкою працюють співробітники ювенальної превенції та психолог, невдовзі її доставлять у Львів.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!