Оливний сад та місце, де вперше прозвучала молитва «Отче наш». Влог зі святої землі

8348 1
На стіні церкви Pater Noster є текст молитви українською мовою поруч із майже 200 іншими мовами.
фото: fotofact.net

фото: fotofact.net

Журналіст медіа-хабу «Твоє місто» Тарас Бабенчук вирушив зі Львова на Святу Землю разом з Паломницьким центром «Рафаїл» та ще кількома сотнями львів’ян. У перший день він потрапив до церкви Pater Noster, яку збудували на місці, де Ісус навчив своїх учнів молитви «Отче наш».

Читайте також: Зі Львова в Ізраїль. Як потрапити у місце зустрічі трьох релігій

На стінах цієї церкви є текст молитви українською поруч із іншими майже 200 мовами. Таблицю, викладену палестинською керамікою, профінансували за гроші українських військових, які тут були під час Другої світової війни. Церква розташована на Оливній горі в Єрусалимі, де Ісус молився напередодні Страстей. Поруч — храм, де знаходиться гробниця Богородиці. Тут моляться дві громади — грецька і вірменська. Детальніше — у відео.

Попередній влог — за посиланням.

Партнерська публікація

Повна або часткова републікація тексту без згоди редакції заборонена та вважатиметься порушенням авторських прав.


Читайте також:
28 Вересня, 2019 05:19
wordsaregod Hello! This is my first visit to your blog! This is my first comment here
[***]s://[***].wordsaregod.com/quotes.html
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!