Завтра у Львові говоритимуть про безпеку в місті. Де подивитись?

2694 0
Чи стало львів*янам безпечніше після реформи правоохоронних органів? Які виклики стоять перед поліцією зараз? Про це говоритимуть 10 червня під час зустрічі, організованій дискусійною платформою «Твоє місто Львів». Пряму трансляцію дискусійної розмови можна буде подивитися онлайн на Tvoemisto.tv.
фото: iamir.info

фото: iamir.info

Головні питання дискусії – чи вплинула нова поліція на зменшення хуліганства, крадіжок в місті, тощо; чи налагодилася комунікація між поліцією та міліцією; чи стане  Львів ще безпечнішим містом (збільшення камер спостереження, патрулювання, тощо).

Основне завдання дискусії – спільний пошук у форматі дискусійної зустрічі конкретних рішень для вирішення існуючих проблем з питань безпеки в місті.

Серед учасників дискусії будуть представники національної поліції, патрульної поліції, муніципальної дружини, громадські активісти, депутати ЛМР. 

Коли?

10 червня, 12:00

Також усі львів’яни мають змогу ставити свої запитання в режимі онлайн через Facebook-сторінку «Твого міста». Трансляція наживо розпочнеться  10 червня  на сайті: tvoemisto.tv/on-line. Початок – об 12:00.

Більше про дискусійну платформу та попередні зустрічі можете переглянути за посиланням:http://tvoemisto.tv/debates/

Довідка

Дискусійна платформа "Твоє місто Львів" створена Tvoemisto.tv за підтримки Європейського фонду за розвиток демократії  (European Endowment for Democracу).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!