На правах реклами

10 переваг ноутбуків Lenovo Thinkpad

2055 0
Lenovo — світовий лідер за об’ємами продажу ноутбуків. Дані дослідницької компанії Trendforce свідчать, що лише за перше півріччя 2016 року у світі було продано понад 16 млн ноутбуків Lenovo. Однією із найбільш популярних лінійок тайванського виробника досі лишається серія Thinkpad. Із десятьма перевагами ноутбуків цієї серії вас ознайомлять експерти порталу описів та цін E-Katalog.

1.    Захист від рідин. Клавіатура ноутбуків Thinkpad знаходиться у спеціальному лотку. Уся вода, що потрапляє на її поверхню, виходить із іншого боку корпусу через дренажні отвори.

2.    Відповідність до військових стандартів. Ноутбуки Lenovo Thinkpad блискуче витримують перевірку спекою, холодом, пилом, вібраціями, температурним та механічним шоком, а також високою вологістю.

3.    Roll Cage. Деякі ноутбуки Thinkpad мають міцний каркас із магнієвого сплаву. Він забезпечує максимальний рівень захисту від механічних пошкоджень при падіннях та ударах.

4.    Повнорозмірна клавіатура. Розміщені у сім рядів повнорозмірні клавіші якнайкраще підходять для зручного набору тексту.

5.    Сталеві петлі. Ви можете відкривати та закривати кришку Thinkpad скільки завгодно, не турбуючись про стан петель. Вони зроблені не із пластмаси, а із сталі.

6.    Захист жорсткого диску. Вінчестер ноутбуків Thinkpad закріплений за допомогою товстих гумових прокладок, які захищають його від постійних струсів.

7.    Система активного захисту від падінь. Спеціальний сенсор фіксує момент падіння ноутбука і віддає миттєвий сигнал на парковку голівок жорсткого диску.

8.    Охолодження. Завдяки потужним кулерам ноутбуки Thinkpad залишаються холодними навіть за умови високого навантаження.

9.    Тиха робота. Вентилятори 4-го покоління вирізняються мінімальним рівнем робочого шуму.

10.  Асортимент. До лінійки Thinkpad належать ноутбуки серій Edge, T, W та X. Серед них наявні й бюджетні лептопи для простих завдань, і іміджеві ультрабуки, і неймовірно потужні девайси на базі процесорів Intel Core i7.

Найпопулярніші моделі серії Thinkpad

Серед усіх ноутбуків серії Thinkpad найбільшим попитом аудиторії прайс-агрегатору E-Katalog користуються такі моделі:

●     Lenovo ThinkPad T520 у конфігурації 424258U. Процесор Intel Core i5 2430M, 4 ГБ ОЗУ, 1 ГБ відеопам’яті, жорсткий диск на 500 ГБ. Вартість у інтернет-магазинах України — від 8 150 грн.

●     Lenovo ThinkPad Edge E560 у конфігурації 20EVS03M00. Процесор Intel Core i5 540M, 4 ГБ ОЗУ (із можливістю збільшення до 16 ГБ), 2 ГБ відеопам’яті, місткий акумулятор, модуль безпеки ТРМ. Вартість — від 17 500 грн.

●     Lenovo ThinkPad T410 у конфігурації 252224G. Процесор Intel Core i5 540M, 4 ГБ ОЗУ, 1 ГБ відеопам’яті, жорсткий диск на 250 ГБ. Вартість — від 7 000 грн.

Інформація щодо цін актуальна станом на момент написання статті.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!