Політична реклама

Названо ноутбуки, які найчастіше перепродують українці

1410 0
Acer, Asus і HP - найпопулярніші бренди ноутбуків на вторинному ринку України.

На лептопи цих виробників припадає більше половини всіх пропозицій на Slando. При цьому ціни на них найчастіше не перевищують 2 000 гривень, - повідомляє прес-служба Slando.

Наразі в продажу на Slando знаходиться більше 18 тис. старих ноутбуків. З них більше третини пропонуються за суму менше 2 тис. грн.Чверть - за 2-3 тис. гривень, а кожен шостий - за 3-4 тис. Менше 10% оголошень містять пропозиції за 4-5 тис. гривень, а 13,6% лептопів продається дорожче 5000 гривень.

Найпопулярнішим брендом на вторинному ринку зараз є Acer. Оголошень із продажем цих ноутбуків на Slando 17,2%. Практично такий же показник у Asus - 17,15%. Далі слід HP з 16,1% пропозицій. У решти брендів показник менше 10%.

Діагональ дисплея 15-15,6 "є« народною »для українців. Так, 7 з 10 користованих ноутбуків має такий розмір. Компактні моделі, з екраном менше 13 ", продавці пропонують тільки в кожному п'ятому реченні. А великі лептопи, з діагоналлю більше 16 ", зустрічаються тільки в 12% оголошень.

Найбільше пропозицій з ноутбуками вторинного вжитку надходить з Київської, Дніпропетровської та Донецької областей. А ось в Кіровоградській, Сумській і Рівненській областях кількість оголошень про продаж лептопів найнижчий.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!