14-річний львів'янин заблукав на горі Тростян

1406 0
До пошуку хлопця було залучено 2 одиниці спецтехніки та 10 чоловік особового складу.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

У неділю, 5 лютого, на горі Тростян, що на Львівщині, катаючись на лижах заблукав 14-річний хлопець. Про це повідомили у ДСНС у Львівській області.

5 лютого о 15:12 до рятувальників надійшло повідомлення, що в с. Славське Стрийського району на горі Тростян піднімаючись на лижах канатно-бугельним підйомником зійшов з траси та загубився 14-річний львів’янин. Із загубленим не було телефонного зв’язку. Мати помітивши, що сина не має зателефонувала до рятувальників.

Читайте також: Рятувальники закликають українців утриматися від походів у Карпати

До місця події було направлено пошуково-рятувальне відділення пожежно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення. О 16:30 гірськими рятувальниками хлопця було знайдено в лісовій зоні. Медичної допомоги заблукалий не потребував. До пошуку хлопця було залучено 2 одиниці спецтехніки та 10 чоловік особового складу.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!