5-11 класи у Львові продовжать наступного тижня дистанційне навчання

3928 0
Із 14 лютого директори шкіл самостійно прийматимуть рішення про дистанційне чи очне навчання для учнів 5-11 класів.
Фото: Суспільне

Фото: Суспільне

Середня та старша школа – 5-11 класи – продовжать наступного тижня навчатися дистанційно через динаміку поширення коронавірусу у Львові. Рівень захворюваності залишається високим, спаду не спостерігають. Про це під час брифінгу сьогодні, 4 лютого, повідомив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

«Початкова школа продовжує навчатися вживу або дистанційно за рішенням керівників навчальних закладів. Із 14 лютого таке рішення будуть приймати й директори шкіл для учнів 5-11 класів», – каже він.

Читайте також: Школам на Львівщині рекомендують перейти на дистанційне навчання

Секціям та гурткам наступного тижня теж рекомендують працювати дистанційно. Наступний тиждень, за словами Андрія Москаленка, буде важливим для розірвання ланцюга захворюваносі на коронавірус. 

Нагадаємо, що для відвідування масових розважальних заходів потрібно матиі вакцинацію, і негативний текст. Дитячі розважальні центри зараз не працюють у Львові. Початкова школа продовжує навчатися за рішенням керівника навчального закладу дистанційно чи очно.

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!