5 корисних мобільних додатків для веломандрівок

3146 1
Інтерактивна карта велопарковок у вашому місті, пункти прокату, цікаві веломаршрути, статистика велотренувань, детальний довідник із ремонту двоколісного та інші корисні речі ви знайдете у додатках для велосипедистів.
фото: прес-служба ЛМР

фото: прес-служба ЛМР

Strava Cycling

Один із найулюбленіших додатків досвідчених велосипедистів. Strava Cycling через GPS записує ваш маршрут, відстань, темп, час, проведений у дорозі, та інші деталі. У додатку ви можете переглядати маршрути інших користувачів і навіть змагатися за чемпіонство на певній трасі.

 

Runtastic Road Bike Traker

Мобільний додаток, що відстежує практично всі параметри веломандрівки: тривалість, відстань, висоту над рівнем моря, маршрут, витрачені калорії. Корисний для ведення статистики. Додаток підходить не лише для дорожніх велосипедів, а й для гірських (Mountain Bike Traker). Обидві версії максимально підлаштовані під характеристики велосипеда. У додатку також доступні карти для велосипедистів із маршрутами по всьому світу.

 

Bike repair

Англомовний мобільний додаток, що знадобиться при поломці вашого велосипеда. У додатку зібрано покрокові інструкції з ремонту окремих частин велосипеда. Особливо потрібний такий довідник у довгих мандрівках, коли поблизу важко знайти веломайстерню.

 

Hike&Bike

Мобільний додаток для підбору веломаршруту відповідно до ваших уподобань і рівня підготовки. Окрім збереження маршрутів і ведення статистики, Hike&Bike дає рекомендації, куди поїхати та що там подивитися. Попередньо ви можете переглянути поверхню запропонованого маршруту, відстань та інші деталі.

 

Speed View

Мобільний додаток, що відстежує та фіксує швидкість їзди на велосипеді. Окрім поточного значення швидкості, додаток також показує графік її зміни. Мобільний додаток простий і зручний у використанні.

Джерело: Студвей


Читайте також:
25 Липня, 2015 18:23
пешеход еще есть Endomondo
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!