Політична реклама

5 лютого львів`ян водитимуть підземеллями, а 11-12 - романтичними місцями Львова

1522 0
У неділю, 5 лютого, в рамках проекту "Львівські шпацери" у Львові відбудеться екскурсія "Підземелля стародавнього Львова", у ході якої львів`яни та гості міста зможуть відвідати 3 підземелля міста: колишнього костелу Петра і Павла ордену єзуїтів, церкви Преображення Господнього та нещодавно відкриті підземелля Домініканського монастиря.

Ви зможете побачити підземелля колишнього костелу Петра і Павла ордену єзуїтів, в які Ви потрапите через барокові ковані двері, оглянете рештки княжих мурів (ХІV ст.), фрески (1741-1742 р.), різьблений алебастровий саркофаг (ХVІІІ ст.). А от привид Чорного монаха, зможуть побачити лише найуважніші туристи.

Також ви побуваєте у підземеллях церкви Преображення Господнього.Тут є найбільші за розмірами підземні зали із нині доступних підземель у Львові. На місці нинішньої церкви Преображення Господнього колись був костел ордену тринітаріїв, який займався викупом християн із неволі в ісламських країнах. За часів тринітаріїв тут відбувались поховання, які однак до сьогодні не збереглися. Зате можна побачити частини муру, на яких, згідно з легендою, лишили сліди своїх кігтів дикі звірі.

І наостанок ви відвідаєте нещодавно відкриті підземелля Домініканського монастиря. Вчені припускають, що колись це був перший ярус княжого палацу Лева Даниловича. Тут ми побачимо келію монаха-аскета і зал катувань, а також дізнаємось про таємничі історії людей, пов'язаних із цим підземеллям.

Екскурсія відбудеться у неділю, 5 лютого. Початок о 12:00. Тривалість екскурсії - 3 години.Максимальна кількість осіб в групі: 25, вартість - 25 грн. з людини + вхідні квитки у підземелля (костелу Єзуїтів (дорослі – 10 грн, студенти – 8 грн, діти – 6 грн; Преображенської церкви (дорослі – 10 грн., студенти – 8 грн, діти – 6 грн); Домініканського монастиря (дорослі – 10 грн, студенти та діти – 5 грн).

Запис на екскурсію за телефонами: 260-04-10, (063)-628-68-39, (097)-346-38-51, (050)-714-06-22 (Андрій), [email protected] (при зголошенні необхідно вказати: назву екскурсії; Ваше прізвище та ім’я; номер мобільного телефону; кількість осіб, для яких потрібно зарезервувати місця на екскурсію; бажаний день екскурсії).

Як повідомили медіа-порталу "Твоє місто", наступна екскурсія в рамках проекту "Львівські шпацери" - "Еротична екскурсія" - відбудеться 11 і 12 лютого, триватиме 2 години і буде присвячена Дню закоханих. За 25 грн вам розкажуть пікантні історії з життя міста та покажуть незвичні скульптури. Запис на екскурсію розпочато.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!