6 термінових вакансій у Львові

5156 1
У Львівському міському центрі зайнятості проводяться співбесіди – шукають працівників нагшість вакансій.
Фото: telegraf.com.ua

Фото: telegraf.com.ua

Про це інформує центр зайнятості. Завтра, 4 вересня, об 11:00 співбесіди проводитимуть з охочими працювати касиром торговельного залу (зарплата 1 840 грн), продавцем продуктових товарів (1 630 грн), обвалювальником м’яса – 1 600 грн. Робота в супермаркеті «Фуршет».

5 вересня об 11:00 – співбесіда на вакансію продавця продтоварів. Зарплата від 1 300 грн. Завдання і обов’язки: продаж продовольчих товарів (гастрономія, алкоголь, тютюн); робота в продуктовому магазині по вул. Гвардійській. Графік роботи: змінний: тиждень через тиждень, робочий день 8:00-20:00. Вимоги: знання касового апарату, вміння користуватись ПК, в магазині ведеться комп’ютерний облік товару, знання асортименту.

15 вересня о 15:00 – на посаду консультант з економічних питань. Зарплата 1 218 грн + % від результату роботи. Також – менеджер з організації консультативних послуг – 1 218 грн + % від результату роботи. Вимоги: Спеціальність: облік і аудит, банківська справа, менеджмент, юридична. Знання ПК на рівні користувача.


Читайте також:
10 Травня, 2015 12:01
Христина А чи задумувались Ви над пропонованими оплатами праці? Це більше скидається на рабо торгівлю, враховуючи сцчасні ціни...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!