Акторка «Кварталу», яка зіграла мешканку Скадовська, приїде з виступом до Львова

3576 0
Станом на 7 січня більшість квитків продані.
Скриншот з відео

Скриншот з відео

У Львові 18 січня відбудеться вистава за участі акторки Ірини Гатун, яку внесли до «Миротворця» за публічну насмішку над українцями в окупації у скандальному номері новорічного «Кварталу». У Палаці залізничників «Рокс» 18 січня пройде вистава театру «Чорний квадрат» «Ліворуч від розлуки, на північ від тебе». 

«Гостросімейна трагікомедія з одним-єдиним актом! Уявіть собі ситуацію: жінка хоче, чоловік - не дуже. Неправдоподібно? Тоді уточнимо, що вони одружені вісім років – і все встане на свої місця. Хоча ні, не все. Тому що тепер треба розібратися з двома сакральними питаннями: хто винен і що тепер робити! Історія, підглянена в одній сім'ї, починається як побутова комедія, що завершується ж»– йдеться в повідомленні.

Читайте також: «1+1» обіцяє видалити ролик, у якому висміяли українську мову 

У головних ролях чоловіка і дружини – Сергій Федорчук та Ірина Гатун. Станом на 7 січня більшість квитків продані.

Нагадаємо, що у новорічному випуску «95 кварталу» показали пародію, у якій російськомовна дівчина намагається говорити українською, почасти перекручуючи зміст слів. Представляючись, вона повідомила співрозмовникові, що «сіCькадовська». І це не єдиний епізод, який уже викликав хвилю обурення українців, а особливо скадовців. Детальніше – у новині.

Мешканку Скадовська у номері «Кварталу» зіграла Ірина Гатун. Як з’ясувала журналістка Євгенія Вірлич, вона відпочивала у 2019 році в окупованому Криму й цитувала Й. Бродського у Facebook-профілі. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!