Актуальний курс валют

1429 0
Курс долара і євро до гривні у львівських обмінниках стабільний.
Фото: rakhivnews.in.ua

Фото: rakhivnews.in.ua

Національний банк послабив офіційний курс гривні до долара на 4 копійки, встановивши його на 21 лютого на рівні 28,34 гривні. Інформує Національний банк України

Читайте також: Як убезпечити свій акаунт і що потрібно знати про ворожі хакерські атаки

Тож офіційний курс гривні до євро встановився на рівні 32,20 грн, а курс гривні до долара 28,34.

Скрін із minfin.com.ua

Додамо, зі слів економіста Андрія Новака, українці можуть зреагувати на паніку в інформаційному просторі, проте реальних причин для масового спустошення рахунків у банках немає.

Державні фінанси на безпечному рівні, фіксуються перевиконання держбюджету. Крім того, Україна отримує допомогу як військову, такі фінансову від західних партнерів, тому особливих ризиків поки не спостерігається. На сьогодні банківська система почуває себе дуже добре. За минулий рік прибутки збільшилися практично в усіх банках, тому проблем не мало б бути, додає Андрій Новак. Фінанси зберігати на рахунках економіст радить у рівних пропорціях у трьох видах валют – гривні, доларах і євро. Так як у національній валюті – найвищий відсоток, а в іноземній варто захиститися у разі девальвації.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!