Алеї Парку культури у Львові почали розписувати віршами

1909 0
Впродовж тижня більше півтисячі львів’ян голосували за свої улюблені вірші у соціальних мережах на сторінках Парку культури та Форуму видавців. Тож сьогодні, 12 вересня, художники-активісти продовжать писати поетичні твори на центральних алеях парку, які почали писати вчора.
Фото адміністрації Парку культури

Фото адміністрації Парку культури

Розпочали вчора з вірша «Ти знаєш, що ти – людина» та уривку з «Кавказ», їх вже можна прочитати в парку, повідомляють організатори.

У голосуванні щодо поетичних творів взяло участь майже півтисячі львів’ян, а розписували алеї художники-активісти та учні Львівської дитячої художньої школи ім. О.Новаківського. Львів’яни надали перевагу поезії Ліни Костенко, Василя Симоненка, Олександра Олеся, Івана Франка та Юрка Іздрика.

«Таким заходом ми хотіли не лише долучитись до найбільшого в Україні книжкового Форуму видавців, а й налаштувати наших гостей на поетичний лад. Щоб вони змогли пригадати свої улюблені творита прогулюючись роздумувати над їхнім змістом», - розповідає головний адміністратор Парку культури, Христина Пархуць.

Продовження розпису – у п’ятницю, 12 вересня. Запрошуються усі охочі взяти участь.

За сприятливих погодних умов, прочитати вірші можна буде уже цими вихідними.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!