Київ

Архітектори обрали шрифти для нових назв станцій київського метро

719 0
У дизайні шрифтів автор використав оригінальні українські історичні форми літер
Фото: Богдан Гдаль

Фото: Богдан Гдаль

Для перейменованих станцій метро варіанти шрифтів, запропоновані дизайнером Богданом Гдалем. Про це повідомив сам дизайнер.

«Архітектори обрали для перейменованих станцій метро мої варіанти написів на колійних стінах. Отже, вони виглядатимуть так, як на фото», - написав він у Twitter.

 

 

 

Нагадаємо, раніше Графічний дизайнер Богдан Гдаль представив один з варіантів дизайну нової назви для станції метро «Дружби народів», яку перейменували на «Звіринецьку». Він створив дизайн літер нової назви на основі в'язевих настінних розписів в Трапезній церкві Києво-Печерської Лаври. Також художник презентував дизайн нового напису для станції метро «Площа Українських Героїв», яка раніше носила назву «Площа Льва Толстого».

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!