Архиєреї Львівської архиєпархії УГКЦ привітали українців із Воскресінням Христовим

1019 0
«Ісус Христос переміг зло, гріх, темноту і допомагає нам, щоб ми всяке зло, особливо духовне, перемагали».
Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Архиєреї Львівської Архиєпархії УГКЦ привітали українців із Воскресінням Христовим. За словами Митрополита Львівського, владики Ігоря, свято Воскресіння означає перемогу над гріхом, темрявою і злом. 

«Доброчесні отці та достойні вірні, прийміть щирі вітання в день Воскресіння Христового. Переживаємо важкі часи - війну з Росією. Але довіряємо Ісусові Христові і надіємося, що так, як він переміг смерть, так і наш народ переможе цю смертоносну навалу. Ісус Христос переміг зло, гріх, темноту і допомагає нам, щоб ми всяке зло, особливо духовне, перемагали. Звичайно, людина стільки сили немає, але коли просить, то Бог такої сили завжди людині дає.

Читайте також: Як у Львові святкуватимуть Великдень-2023

Я вас усіх щиро вітаю з Великим святом Христового Воскресіння! Бажаю всім миру, спокою, щастя і теж перемоги наших збройних сил над ворогом. Також, передусім, бажаю перемоги у наших серцях всякого зла і демонського засилля. Хай Воскресіння Христове буде для нас великою радістю і надією на краще! Христос Воскрес! Воістину Воскрес!» 

Додамо, що Tvoemisto.tv транслює свято Христового Воскресіння із Собору Святого Юра наживо.

Також нагадаємо, що у Львові в Шевченківському гаю сьогодні, 16 квітня, та у понеділок, 17 квітня, гостей музею знайомитимуть з давніми традиціями, водитимуть гаївки та пригощатимуть гостей. Для відвідувачів буде можливість навчитися давніх танців з музичними фолькгуртами та придбати вироби народних майстрів, смаколики та музейні сувеніри в облаштованих ятках. Детальніше з програмою заходів можна ознайомитись тут.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!