Авалон відмовився від будівництва двох будинків у комплексі на Сихові. Візуалізація

18005 1
У компанії вирішили, що у попередньому варіанті проекту будинки розміщувалися занадто щільно.

ТзОВ «Авалон статус» побудує на Сихові комплекс багатоповерхових житлових будівель з приміщеннями громадського призначення, центром дитячого дозвілля та торговим центром. Відповідні містобудівні умови та обмеження видав на засіданні сьогодні, 1 червня, міськвиконком ЛМР.

Як повідомив у коментарі Tvoemisto.tv головний архітектор міста Юліан Чаплінський, через високу щільність розміщення будинків у попередньому варіанті, компанія-забудовник відмовилась від будівництва восьми будинків, а натомість збудує п’ять багатоповерхівок та один торговий центр. Розмір ділянки залишається такий самий.

Читайте також: Вертикальні хрущовки, інвесторські шори. Спілка архітекторів про хмарочоси на Сихові

Таким чином, згідно з новими містобудівними умовами та обмеженнями, ТзОВ «Авалон статус» збудує на Сихові два хмарочоси, висотою 90 метрів, три багатоповерхових житлових будинки, висотою від 68 до 75 метрів, в одному з яких розмістять центр дитячого дозвілля. Також компанія зведе 17-метровий торговий центр та кілька підземних паркінгів.

Читайте також: У Львові хочуть збудувати три хмарочоси. Адреси, візуалізація

Нагадаємо, що 6-го грудня 2017 року, виконком Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження для будівництва нового житлового комплексу на Сихові поруч із парком ім. Івана Павла ІІ. Тут передбачалось зведення шістьох житлових та двох офісних будинків.

Додамо, що співвласником ТОВ «Авалон статус» є бізнесмен та депутат Львівської міської ради від БПП «Солідарність» Григорій Козловський.

Назар Притула



Читайте також:
2 Червня, 2018 10:17
Сергій Нехай спочатку подарують 90-метрову автодрабину 29-й пожежно-рятувальній частині м. Львова.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!