Політична реклама

Авокадо та лосось - стимулятори працездатності

1320 0
Більшість з нас, щоб поліпшити працездатність, вдаються до кави або інших стимуляторів і енергетиків. Але ці напої не панацея, багато корисного для мозку можна знайти і в їжі.

Почнемо з того, що кофеїн — це хороший спосіб підвищити працездатність, він може зробити вас енергійніше і навіть в деякій мірі допомагає сфокусувати увагу на робочих завданнях, - пише видання "ВКурсе". Але все ж передозування кофеїну робить людину нервозною і заподіює психічний дискомфорт.
 
Вчені назвали найкращим засобом для підвищення IQ морську рибу, в першу чергу — це лососеві. Риба є джерелом протеїнів, необхідних для головного мозку, і Омега-3-кислот, які незамінні для підтримки когнітивних функцій. Щоб забезпечити свій мозок цими поживними речовинами, потрібно їсти рибу не менше 2 разів на тиждень.
 
Горіхи і насіння багаті Омега-6-кислотами і антиоксидантами, які запобігають старінню мозку. Фахівці рекомендують вживати їх щодня.
 
Авокадо і цільнозернові теж допоможуть в інтелектуальних звершеннях. Кожен орган людини залежить від кровопостачання, особливо — серце і мозок. Дієта, багата цільнозерновими продуктами і авокадо знижує ризик хвороб серця і покращує кровопостачання нашого мозку.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!