Автобус №52 почав курсувати до Рудного

3450 0
Тепер автобус їде з вулиці Грушевського в Рудному до Варшавської у Львові.
Фото: Мирослав Данилків

Фото: Мирослав Данилків

Низькопідлогові автобуси №52 почали курсувати до Рудного. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Андрій Білий.

Читайте також: Автобус №43 у Львові змінить схему руху. Маршрут

Тепер автобус їде з вулиці Грушевського в Рудному, через вул. Городоцьку, Торгову, пл. Різні, просп. Чорновола, Липинського, Варшавську та у зворотному напрямку.

Додамо, що з вересня автобус курсував лише до вулиці Городоцької. Крім нього, Львів та Рудне сполучає автобус №28. На маршруті №52 курсують автобуси великого класу.

Читайте також: Як у Львові автобуси виїжджають зранку на рейс. Відео

Нагадаємо, що міське управління транспорту намагалося домовитись із обласним департаментом дорожнього господарства, транспорту та зв'язку ЛОДА, аби продовжити маршрут №52 до Рудного та збільшити кількість автобусів до 12-15. Утім тоді місту та області домовитись не вдалось. Водночас у міськраді також  планували запустити автобуси великого класу на маршрут №28, а до Старого Рудного – запустити безкоштовний експрес. Утім місцеві мешканці виступили проти такої ініціативи.

Новина підготовлена в межах спецпроекту «Рік комфортного пересування». Партнер проекту — компанія EasyPay — найбільший небанківський оператор платіжних та фінансових сервісів в Україні. Свої ідеї та пропозиції для вдосконалення міської мобільності можете надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначивши «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!