Війська РФ обстріляли евакуаційні автобуси з дітьми у Маріуполі

1909 0
Четверо дітей госпіталізовані, двоє із них – у важкому стані.
Фото: newch.tv

Фото: newch.tv

Евакуаційні автобуси з дітьми потрапили під обстріл у Запорізькій області. Четверо дітей госпіталізовані, двоє із них – у важкому стані. Про це повідомив голова Запорізької ОВА Олександр Старух.

Читайте також: Волонтери зі Львова передаватимуть розвантажувальні жилети для військових на передову

За його словами, сьогодні понад 20 автобусів намагаються добратися зеленими коридорами. Через обстріли їм дуже непросто було перетнути лінію зіткнення.

«Сьогодні тяжкий день, адже знову страждають діти. Чотири дитини доставлено в лікарню. Троє дітей попали під обстріл у колишньому Гуляйпільському районі, нині Пологівський. Родини їхали з Маріуполя, рятувалися. Одна дитина у важкому стані. Ще одна родина попала під обстріли у селі Кам'янське, також дитина у важкому стані», – повідомив Олександр Старух та додав, що ці нелюди продовжують воювати з дітьми, але за все прийдеться відповісти.

Нагадаємо, що уряд виплачуватиме кожному переселенцю в Україні мінімальну грошову щомісячну допомогу в сумі 2 тисячі гривень. Виплати здійснюватимуть через Дію, на картку в банку. Також 3 тисячі гривень будуть виплачувати на кожну дитину, яка через війну, через всі ці жахіття вимушено переїхала в більш безпечні регіони, додав Денис Шмигаль.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!