Батьки зможуть обирати формат навчання у школах Львова для своїх дітей

2128 0
Якщо хтось з тих чи інших причин не зможе навчатися очно, то опцію онлайн-навчання теж передбачили.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Із 1 вересня планують відновити офлайн-навчання у школах Львова. Зараз у навчальних закладах перевіряють укриття, а там, де їх неможливо облаштувати, мають домовитися про укриття в установах поруч, які зможуть прийняти учнів. Водночас, якщо батьки не хочуть, щоб дитина навчалася очно, то буде можливість робити це дистанційно. Про це під час стріму повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

«Якщо хтось з тих чи інших причин не може бути на офлайн-навчанні, то ми також передбачаємо таку опцію. Ми будемо залишати можливість навчатися онлайн, але про це конкретно будемо говорити перед самим навчальним процесом»,  каже він.

Читайте також: У Львові власні укриття мають 84% шкіл

Нагадаємо, що у Львові 84% шкіл мають власні укриття. До 1 вересня школи Львова та області повинні облаштувати укриття, а переселенців – розмістити в інших місцях, оскільки відновлення навчання в очному форматі можливе лише за наявності бомбосховищ, які облаштовують у підвальних приміщеннях навчальних закладів.

​Окрім цього, в багатьох школах дотепер проживають переселенці, а частину шкільних автобусів передали на потреби армії. Це питання, які громади мають вирішити до початку нового навчального року. Зокрема, у Львові до 15 липня переселенців з міських шкіл мали б відселити в інші заклади. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!