Bees Airline запускає авіарейс зі Львова до Києва

2243 0
Польоти виконуватимуть на Boeing 737-800 Next Generation.
Фото: Api.iev.aero

Фото: Api.iev.aero

Український лоукостер Bees Airline запускає внутрішній рейс зі Львова до Києва. 

«Нарешті, гарна новина від Bees. Більші типи літаків на регулярному напрямку з Києва до Львова!», – повідомила керівниця львівського аеропорту Тетяна Романовська.

Читайте також: Wizz Air запускає нові рейси зі Львова та готується випередити МАУ. Інтерв'ю із президентом

Як йдеться на Фейсбук-сторінці авіаперевізника, квитки стартують за ціною від 651 гривні. Авіарейси почнуть виконувати із 20 грудня по понеділках, середах, четвергах, п'ятницях та неділях.

Нагадаємо, новий український лоукостер Bees Airline запускає внутрішні рейси по Україні. У квітні цього року авіакомпанія отримала в Державіаслужбі права на польоти з Києва до Львова, Одеси та Херсона без обмежень терміну дії і частоти.

Bees Airline – новий український лоукост авіаперевізник. Він базується в аеропорту Жуляни ім. Сікорського в Києві. Авіакомпанію заснували у 2019 року. 18 березня 2021 відбувся перший політ із Києва до Єгипту. Її керівником є Євген Хайнацький, який раніше керував авіакомпанією SkyUp.

Парк літаків авіакомпанії складається з 4 літаків Boeing 737-800 Next Generation. Bees Airline планує збільшити розмір флоту до 6 літаків у 2022 році. 

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!