Політична реклама

Бензин в Україні подешевшав на 10-20 копійок

1412 0
Після півторамісячної стабільності на АЗС, які торгують в основному українським бензином, ціни впали на 10-20 копійок за літр А-95 або до 10 -10,10 грн за літр, - повідомляє аналітик консалтингової компанії UPECO Олександр Сіренко

Натомість, пише "Сегодня", піднялась роздрібна ціна на зимове дизпаливо: на 30-50 коп./л - до 9,85-10,20 грн.

На жаль, багато операторів виявилися не готові: часто навіть нібито "зимовий" дизель (ДЗ) на їх АЗС не витримав холодів і замерзав. Нечисленні запаси "арктичного дизеля" (не замерзає до -50 °С) розмітають, хоча він подорожчав.

Аналітик консалтингової компанії UPECO Олександр Сіренко каже, що ціна вище 10 грн/л на дизпаливо втримається і в лютому. 

На думку заступника директора НТЦ "Психея" Геннадія Рябцева, трейдери пішли на це, щоб пожвавити споживання: "Зараз їздять мало, особливо в глибинці, заправляють не більше 10-15 л, от і зниження цін".

На думку Рябцева, в лютому бензин дешевшати не буде, Сіренко вважає, що трейдери можуть скинути ще копійок 10 за літр.

Переклад: "Finance.ua"


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!