Політична реклама

Банкомати не витримують морозів

1649 0
Через морози в Україні виходять з ладу банкомати. Про це повідомив голова правління UPC Антон Романчук. Він відзначив збільшення частки працюючих зі збоями банкоматів з 5-8% до 15% внаслідок сильних морозів.

"Нормальна доступність банкоматів всіх клієнтів УПЦ становить близько 92-95%. Сьогодні станом на 10:45 ця цифра склала 85%. На 9:00 було 82%», - сказав він А. Романчук.

Романчук додав, що банкомат - досить складний механізм, в якому дуже багато чутливих елементів (гумові ремені, присоски, сенсори тощо), і цей пристрій відключається, як тільки температура всередині знижується нижче 12 градусів, іноді 13 градусів тепла.

«Тому, коли температура сягає сильно вниз, то навіть обігрів не завжди допомагає банкомату пережити мороз. Мороз не може не впливати на роботу банкоматів, незважаючи на те, що багато банків утеплили свої банкомати», - сказав Романчук.

Голова правління UPC також додав, що мороз не є єдиною проблемою виходу з ладу банкомата.

Як повідомляли «Коментарі», МНС прогнозує збереження морозів до 15 лютого.

Джерело: "Коментарі"


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!