Улюблений хліб підтримує поранених захисників. Як допомагає «Agrola»

1302 0
Купуєш хліб – підтримуєш незламних!

Існують люди-легенди, а є легендарні продукти. В колекції хлібів бренду AGROLA вже зібрано чимало виробів, які давно визнані клієнтами як стабільно популярний продукт у споживчому кошику, як must have для кожної родини, який незмінно смачний, якісний, впізнаваний – безпрограшний варіант на усі випадки життя. Його не можливо переплутати чи забути. І хоч виробник постійно збільшує асортимент, дивує новинками та новими смаками, проте увага до цих хлібчиків ніколи не зникає.

Найвпізнаванішим виробом від ТМ AGROLA є безперечно «Батон Сихівський». Це хліб, який знають усі львів’яни. Його навіть вважають візитівкою Львова. І хоч «Сихівському» вже наступного року виповниться аж тридцять років, він залишається постійним атрибутом щоденного столу та основою для святкових бутербродів. Хліб, який було вперше випечено в найбільшому адміністративному районі Львова, з того часу жодного разу не зникав з виробництва та торгових полиць. «Батон Сихівський» від ТМ «Agrola» – такий улюблений, смачний, унікальний та популярний, що його рецептуру довелося захистити спеціальним патентом, такий впізнаваний, що своїм авторитетом може підтримувати, допомагати та робити добрі справи. До прикладу, зараз «Батон Сихівський» допомагає зібрати кошти для Національного центру «Незламні», адже 50 коп. з продажу «Сихівського батона» ТМ «Agrola» перераховується на підтримку наших захисників, які лікуються та відновлюються в Центрі «Незламні».

В програмі підтримки роботи Центру «Незламні» брендом AGROLA також беруть участь улюблені заварні вироби, у яких нема рівних серед подібних. Це – «Львівський заварний» та «Львівський заварний хліб із соняшником». Кращого заварного хліба з бонусом у вигляді соняшникових зернят годі й шукати. Знаєте, чим вони особливі? Вони – найкраща основа до будь-яких страв, з ледь солодкуватим смаком, ніжною м’якушкою, ідеальним пряним поєднанням смаків та ароматів.

А ще однією причиною смакувати «Львівський заварні» від AGROLA, є те, що вони разом з «Сихівським батоном» об’єднують спільні зусилля бренду та його клієнтів у наповненні фонду допомоги Центру «Незламні».

Як допомогти, не витрачаючи додаткових коштів? Просто продовжувати насолоджуватися улюбленим смаком та ароматом хлібів з яскравим маркуванням «Незламні як ти», а «Agrola» перерахує 50 коп. від його звичайної вартості Центру «Незламні».

Відтепер поняття «смачно і корисно» набирає ще одного значення!

Незламні як ти!

Партнерська публікація


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!