Без них не буде Незалежності. Львів’ян кличуть на Марш Нескорених у Львові

3935 0
Біля Гарнізонного храму буде прапор, на якому всі охочі зможуть залишити свій підпис.
Фото: Артур Кирєєв

Фото: Артур Кирєєв

У День Незалежності, 24 серпня, у Львові пройде Марш нескорених на підтримку українських воїнів. Він почнеться від Личаківського кладовища (через Військовий госпіталь на вул. Личаківській) до Гарнізонного храму Святих Апостолів Петра і Павла. Збір учасників — з 08.45 год.

Ідею провести марш запропонував ветеран 93-ї механізованої бригади «Холодний Яр» Артур Кирєєв.

Читайте також: Львівська журналістка написала три томи спогадів про загиблих військових АТО

«Колона стартує від центрального входу Личаківського кладовища, далі рухаємося до Госпіталю, де подякуємо хлопцям, і тоді йдемо до пам’ятника Т. Шевченкові, там буде мініакція. І тоді йдемо до Гарнізонного храму, де помолимося за військових, які нас захищають. Біля храму буде два прапори, довжиною 6 та шириною 3 метри, тому всі охочі зможуть залишити на прапорі свій підпис. Всіх просимо бути в масках і дотримуватися безпечної дистанції», –  зазначив Артур Кирєєв.

Про те, як у Львові цього року відзначатимуть День прапора та День Незалежності, читайте у матеріалі.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!