Без складних теорій, лише практика. У Львові пройде тренінг про міжсекторне партнерство

1303 0
В Україні міжсекторна співпраця є доволі новим процесом, який заслуговує на увагу.
Photo by Free To Use Sounds on Unsplash

Photo by Free To Use Sounds on Unsplash

Міжсекторне партнерство дозволяє досягти максимального ефекту від об'єднання зусиль та ресурсів усіх партнерів. Як налагодити ефективне партнерство у громаді і як втілити інструменти на практиці, розповідатимуть під час онлайн-тренінгу «Міжсекторне партнерство» 21 і 23 грудня.

Читайте також: Що таке «міжсекторне партнерство» і як воно впливає на бізнес і громади. Тренінг з фахівцями

Експертка Інституту регіонального розвитку Уляна Терлецька розповідає, що на тренінгу пропонуватимуть лише практичні інструменти, без складних теорій, які можна буде одразу застосувати на практиці.

На тренінгу можна буде дізнатися, як навчитися формувати довіру і як використовувати стратегію WIN-WIN, аргументацію та переконання серед партнерів.

За словами Уляни Терлецької, в Україні міжсекторна співпраця є доволі новим процесом і вона непросто втілюється у життя.

«Нерідко усі намагання налагодити діалог між бізнесом, владою і громадою натрапляють на невидимі бар'єри. Тому важливо надати знання, вміння і навчити комунікувати на рівних всі сектори для отримання успішного результату», – наголосила Уляна Терлецька.

Захід проводять у межах проєкту «Dawaj Zminy», який реалізовує Global Project Partners e.V. спільно з Інститутом Регіонального розвитку за фінансової підтримки Федерального Міністерства Закордонних Справ Німеччини. 

Зареєструватися на онлайн-тренінг учасники можуть за посиланням

Читайте також: Як втілювати цифрові ідеї. У Львові відбувся воркшоп напрацювань проєктів розвитку громад

Нагадаємо, що у Львові 21 і 23 грудня відбудеться онлайн-тренінг «Міжсекторне партнество», на якому експерти розкажуть, як сформувати надійні партнерські платформи для того, щоб отримувати успішні результати та як налагодити ефективне партнерство в громадах.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!