Понад сотня людей очікують у черзі на продуктові набори у Львові. Фото дня

1298 0
Продукти роздавали волонтери «Центру милосердя» біля каплиці при парафії свв. Володимира і Ольги (УГКЦ).
Фото: Igor Sklenar

Фото: Igor Sklenar

Більш ніж сотня людей очікують у Львові на свій продуктовий набір від волонтерів «Центру милосердя» біля каплиці при парафії свв. Володимира і Ольги (УГКЦ), що на вул. Симоненка. Про це повідомив львівський журналіст, доцент факультету журналістики ЛНУ імені Івана Франка Ігор Скленар.

«Люди в черзі колядують, люди різні – хворі, з інвалідностями, переважно бідні і звичайні пенсіонери... Молоді волонтерки терпеливо роздають продукти», – написав він.

Читайте також: Де у Львові організовують різдвяні обіди та вечері для безпритульних. Як допомогти

Нагадаємо, у переддень Різдва, 6 січня, люди, які через певні життєві обставини не мають змоги відчути атмосферу свята у родинному колі, зможуть спільно покуштувати традиційні страви, а на Різдво, 7 січня, для потребуючих організують різдвяні обіди. 

Святвечірні гостини й різдвяні обіди для бездомних, малозабезпечених та літніх людей організовують Центр обліку та нічного перебування бездомних осіб, Український католицький університет, Спільнота Святого Егідія та Спільнота взаємодопомоги «Оселя».

Детальніше про те, як допомогти, читайте у матеріалі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!