Біля лікарні на Орлика у Львові врешті облаштували парковку

1195 0
Йдеться про парковку на 60 автомобілів та 2 хідники для маломобільних груп.
Фото: Львівська міська рада

Фото: Львівська міська рада

Біля дитячої лікарні на вул. Пилипа Орлика у Львові завершили облаштовувати доріжку-серпантин для маломобільних груп населення та парковку на понад 60 авто. Окрім цього, на схилі облаштували дві доріжки, одна з яких вимощена тактильною плиткою для маломобільних груп населення. 

Джерело: Львівська міська рада 

До повного завершення проєкту планують закінчити формувати ландшафт на схилі та озеленення. На території планують висадити 50 дерев.

Читайте також: У Львові відновили роботу парковки на вулиці в центрі міста

Зазначимо, що станом на 22 березня йшлося про те, що додаткові паркомісця біля лікарні св. Миколая, що на вул. Пилипа Орлика, 4, які мали зʼявитися ще до кінця 2022 року, планують обладнати до кінця цієї весни. 

Мала кількість паркомісць була проблемою не лише лікарні на Орлика. Раніше у коментарях Tvoemisto.tv читачі скаржились, що поблизу Львівської обласної дитячої клінічної лікарні «Охматдит» недостатня кількість паркомісць, поблизу є лише одна парковка на 40-50 автівок, вона безкоштовна, тож на ній можуть зупинятися не лише пацієнти, а й мешканці району.

________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!