Біля Львова за 150 млн грн хочуть реконструювати столярну майстерню

2721 0
Фінансування робіт здійснюється за рахунок коштів з місцевого (обласного) бюджетів, а також за рахунок благодійних внесків.
Навчально-реабілітаційний центр Святого Миколая/Освіта Львівщини

Навчально-реабілітаційний центр Святого Миколая/Освіта Львівщини

Комунальний заклад Львівської облради «Багатопрофільний навчально-реабілітаційний центр Святого Миколая» 29 вересня оголосив тендер на реконструкцію будівлі столярної майстерні під навчально-реабілітаційний корпус у Брюховичах. 

Вартість проєкту становить 151 млн 888 тис. грн, який профінансують за рахунок коштів з місцевого (обласного) бюджетів, а також за рахунок благодійних внесків. 

Підрядника, який виконуватиме роботи, оберуть 9 жовтня на аукціоні. Розмір мінімального кроку пониження ціни для його учасників – 0.5% (759 тис. грн.) 

Читайте також: У Львові планують відреставрувати фасад медцентру за понад 17 млн грн. Будівля є пам’яткою архітектури 

Зазначимо, що раніше реабілітаційний центр Святого Миколая називався «Спеціальна загальноосвітня школа-інтернат №104 для дітей з вадами розумового розвитку». Заклад знаходиться у Брюховичах на вул. Незалежності, 1. 

Довідка про навчально-реабілітаційний центр

Багатопрофільний навчально-реабілітаційний центр Святого Миколая – спеціальна школа для здобуття початкової та базової середньої освіти 1-10 класів для дітей з складними та комплексними порушеннями інтелектуального розвитку. У вересні 2021 року відкрили 11 клас допрофільної середньої освіти за професійним спрямуванням (передбачено 11-13 класи) в рамках програми розвитку освіти Львівщини. В центрі надаються освітні, корекційно-розвиткові, реабілітаційні та рекреаційні послуги. Для здійснення корекційно-розвиткової роботи у закладі освіти проводять заняття з розвитку мовлення, соціально-побутового орієнтування, ритміки, лікувальної фізкультури. Також впровадили пропедевтичні курси комп’ютерної, фінансової грамоти та здійснють профорієнтаційну діяльність.

Нагадаємо, що у Львові за понад 22 млн грн планують капітальний ремонт басейну в навчальному закладі.

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!