У Львові планують відреставрувати фасад медцентру за понад 17 млн грн. Будівля є пам'яткою архітектури

1812 0
Реставрацію мають провести за кошти Національної служби здоров’я України.
Психіатрична лікарня на Кульпарківській у Львові / Фото: Твоє місто

Психіатрична лікарня на Кульпарківській у Львові / Фото: Твоє місто

Комунальне некомерційне підприємство Львівської облради «Львівський обласний медичний центр превенції та терапії узалежнень» опублікувало тендер на реставрацію фасаду будівлі медичного центру, який розташовано за адресою вул. Кульпарківська, 95. Про це стало відомо з оголошення на Prozorro.

Як зазначено в тендері, на ремонт пам’ятки архітектури місцевого значення планують виділити 17 млн 329 тисяч грн, які видасть Національна служба здоров’я України. 

Згідно з вкладеними у оголошення документами, планують відремонтувати комини будівлі, оновити та обробити фасади та цокольні приміщення усіх корпусів медичного центру, облаштувати міжповерхові карнізні тяги, металеві фартухи, сандрики та підвіконня. Учасники можуть подавати свої пропозиції до 5 жовтня, а аукціон проведуть того ж дня. Роботи планують закінчити до кінця 2024 року. 

Читайте також: У Львові пояснили, як тепер контролюватимуть публічні закупівлі

Нагадаємо, що у пʼятницю, 22 вересня, під Львівською обласною військовою адміністрацією відбувся пікет з вимогами обмежити некритичні витрати на Львівщині. В результаті пікету голова Львівської ОВА Максим Козицький доручив головам громад проаналізувати оголошені закупівлі та ті, що планують здійснювати у 2023 році. 

Tvoemisto.tv переглянуло, які тендери, ціна яких переважає за 10 млн грн, публікували на ресурсі Prozorro державні установи Львівщини минулого тижня, а саме з 18 по 22 вересня. Перелік тут.

Володимир Федорович
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!