Біля Львова збудують цех для виробництва цигарок

2963 0
На території також буде адміністративно-побутовий корпус та завод з виробництва електрокомпонентів для автомобільної галузі.
Фото: візуалізація виконкому

Фото: візуалізація виконкому

У селі Підрясне на вулиці Європейській,1, що біля Львова, планують збудувати станції технічного обслуговування вантажних автомобілів, адміністративно-побутовий корпус та завод з виробництва електрокомпонентів для автомобільної галузі, виробничо-складську будівлю, цех для виробництва тютюнових виробів та приміщення для їх зберігання і сортування. Відповідне рішення ухвалили сьогодні, 21 липня, під час засідання виконкому ЛМР.

«Йдеться про об'єкт біля траси, що веде із Рясне-Руської. Поруч також розташована кільцева дорога. В межах об'єкту проведуть реконструкцію із плануванням будівель для необхідних виробничих потужностей», – зазначив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев.

Читайте також: БЕБ проводить обшуки на тютюновій фабриці на Львівщині

Будівництво проводитимуть на трьох земельних ділянках площею, 1,2 га, 2,9 га та 1,13 га. Вони розташовані на території об’єктів комерційно-виробничого призначення та придорожнього сервісу, частково адміністративні і громадські установи. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 45 %. Максимальна висота виробничих приміщень становитиме 18 м

Містобудівні умови та обмеження надали ТзОВ «Про Тек Вікна Україна». Компанія зареєстрована у 2005 році у Львові та займається виробництвом дерев'яної тари, гуртовою торгівлею деталями та приладдям для автотранспортних засобів. Керівником ТЗОВ є Новак Василь Іванович, який володіє також 30% компанії. Іншими співзасновниками є Панас Андрій Мар'янович та Паськович Роман Степанович, які також мають по 30%. Ще 10% належать  АТ «Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Енерго-хаб».

Читайте також: Стали відомі перші результати обшуків на тютюновій фабриці на Львівщині

Нагадаємо, що раніше компанія Philip Morris International анонсувала, що інвестує понад 30 млн доларів у запуск нового виробництва у Львівській області. У повідомленні йшлося, що підготовчі роботи щодо майбутньої фабрики почнуться в липні 2023 року. Компанія очікує, що виробництво буде запущено у 1 кварталі 2024 року. На новій фабриці працюватиме понад 250 людей, переважно на виробництві. Зазначимо, що Philip Morris продовжує працювати в росії без будь-яких обмежень. Обсяг доходів компанії у 2022 році в рф – 7,888 млрд. доларів.

____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!