Київ

Біля метро «Університет» зможуть облаштувати наземний перехід після заміни розмітки та знаків

756 0
Через недоліки патрульна поліція не може погодити схему організації дорожнього руху.

Розробників наземного регульованого переходу до станції метро «Університет» в Києві просять зробити правильну розмітку та знаки, щоб поліція погодила схему організації дорожнього руху. Про це йдеться у відповіді на запит активіста ініціативи «Пасажири Києва» Павла Постоєнка.

Управління патрульної поліції під час перевірки виявило, що позначення дорожньої розмітки не відповідає вимогам щодо відстані від перехрестя вулиць, а також щодо відстані між символами розмітки.

Крім того, у таблиці дорожньої розмітки не позначено зупинку громадського транспорту. Також є зауваження щодо видимості знаків та довжини дорожньої розмітки.

Нагадаємо, нещодавно у поліції вчергове відмовились від проєкту наземного переходу біля станції метро «Університет», запропонувавши там встановити пандуси або ліфти.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!