Біля однієї зі шкіл у Львові відремонтують тротуар за 320 тисяч гривень

914 0
Новий прохід облаштують до школи №51.
фото умовне/ лмр

фото умовне/ лмр

У Львові на вул. Кульпарківська, 37 облаштують новий прохід до школи №51. Тут проведуть поточний ремонт тротуару площею 250 м². Вартість робіт становить 320 тис. грн. Про це повідомила пресслужба ЛМР. 

«Адміністрація школи облаштовує новий прохід до закладу для учнів початкових класів, оскільки тротуар, по якому ходять зараз, є технічним, на ньому ростуть три великі тополі, через що учням доводиться ходити майже попри саму дорогу. Новий прохід роблять з вул. Кульпарківської, тому школа звернулася до нас з проханням провести ремонт тротуар, оскільки він знаходиться у незадовільному стані. Відтак буде відремонтовано 250 м² тротуару», – розповіли у Франківській районній адміністрації. 

Читайте також: На Львівщині до наступного року має з'явитися нова школа на 360 дітей 

Нагадаємо, загальноосвітню санаторну школу у Винниках мають до 2027 року переформатувати у науковий ліцей.  Одним із профілів буде робототехніка, тому в межах трансформації там облаштували STEM-кабінет – кабінет робототехніки.

Юлія Кметик

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!