Біля Попасної загинув молодший сержант Михайло Яремчак із Львівщини

5544 0
Захисник загинув під час масованого артобстрілу ворога.
Фото/Facebook Моршинської міської ради

Фото/Facebook Моршинської міської ради

У жорстокій боротьбі з російським агресором, захищаючи рідну державу загинув військовий із села Станків Моршинської громади Михайло Яремчак. Про це повідомили на сторінці Моршинської міської ради.

Читайте також: Завтра у Львові прощатимуться з військовослужбовцем і спортсменом Дмитром Сидорчуком 

Воїн до останнього боронив Україну на Луганщині.

«З превеликим жалем та сумом повідомляємо про загибель внаслідок бойового зіткнення та масованого артилерійського обстрілу поблизу населеного пункту Попасна командира механізованого відділення, мешканця села Станків Моршинської територіальної громади, молодшого сержанта Яремчака Михайла Олексійовича», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що у бою біля міста Попасна загинув 23-річний військовий Василь Сілецький. Також у боротьбі з російським агресором загинули двоє шахтарів з Червонограда.

Tvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!