Біля приміського вокзалу у Львові запрацював новий світлофор

3046 0
Новий світлофор працюватиме в адаптивному режимі.
фото: Zaxid.net

фото: Zaxid.net

У Львові на вул. Чернівецькій з 1 вересня запрацює новий світлофорний об’єкт. Він працюватиме в адаптивному режимі. Про це повідомила пресслужба ЛКП «Львівавтодор». 

«Логіка роботи даного об’єкта побудована таким чином, що за відсутності транспорту для пішоходів вмикається зелений світлофор. Червоний сигнал вмикатиметься лише за умови наближення до пішохідного переходу транспортних засобів (окрім громадського транспорту, який має виділені смуги, які не конфліктують з регульованим пішохідним переходом). При інтенсивних транспортних потоках повноцінна тривалість фази зеленого сигналу світлофора для транспорту – 25 с, після цього автоматично вмикається зелене світло для пішоходів», – розповів керівник відділу транспортного планування та моделювання ЛКП «Львівавтодор» Тарас Мазур.

Читайте також: Від сьогодні на одному із перехресть Львова не працюватимуть світлофори

Також зазначимо, що через смугу для громадського транспорту влаштовано нерегульований пішохідний перехід, з обох сторін якого для підвищення безпеки руху пішоходів встановлено горизонтальні секції жовтого кольору, що починають блимати при наближенні автобуса.

Нагадаємо, що у Львові запрацювали два світлофорні об’єкти – на перехресті вул. Б. Хмельницького – Кукурудзяна та вул. Б. Хмельницького – АС-2.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!