Від сьогодні на одному із перехресть Львова не працюватимуть світлофори

1026 0
Роботи триватимуть кілька днів.
Фото умовне

Фото умовне

Від сьогодні, 30 серпня, у Львові на перехресті вул. Сахарова – Вітовського – Коперника не працюватимуть світлофори. Роботи триватимуть кілька днів. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

«У Львові триває масштабна заміна світлофорних опор та консолей. Наразі підрядна організація, з якою уклало договір ЛКП «Львівавтодор» , виконує роботи із оновлення металоконструкцій на перехресті вул. Сахарова – Вітовського – Коперника. Тому цей світлофорний об’єкт завтра, 30 серпня, орієнтовно з 10:00 год, буде вимкнений та тимчасово не працюватиме», – зазначили у ЛКП «Львівавтодор». 

Читайте також: На Львівщині перекриють дорогу. Схема об'їзду 

Про завершення ремонтних робіт повідомлять додатково. Згодом приступнять до оновлення світлофорних опор на перехрестях вул. Листопадового Чину – Університетська, вул. Тершаковців – Костя Левицького та вул. Пекарська – Тершаковців. Загалом у Львові планують замінити близько сотні опор та консолей для світлофорних об’єктів, які першочергово потребують оновлення.

Нагадаємо, що у Львові обстежили близько тисячі світлофорних опор та консолей у місті. З них сотню визначили такими, що першочергово потребують заміни. ЛКП «Львівавтодор» уже закупило необхідну кількість металоконструкцій та уклало договір з підрядною організацією. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!